Akaryakıt tabelası değişiyor mu?

Akaryakıt Fiyatlarındaki Değişimler Piyasaları Nasıl Etkiliyor?

ABD’nin ek gümrük tarifeleriyle küresel piyasalar sallanırken, toparlanma umutları da belirmişti. Ancak Trump’ın Fed Başkanı Jerome Powell’a yönelik eleştirileri piyasalarda endişe yaratmış durumda.

2 Nisan’da ilan edilen tarifelerin ardından Brent petrol fiyatlarında büyük düşüş görüldü ve litre fiyatı 59 dolara kadar geriledi. Petroldeki bu düşüş, döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve ardı ardına gelen ÖTV zamlarıyla akaryakıt fiyatlarına da yansıdı.

Benzinin geçtiğimiz hafta neredeyse bir liralık zamla kapandığı göz önünde bulundurulursa, 22 Nisan 2025 itibarıyla benzin ve motorin fiyatlarına ne kadar yansıyacak? Akaryakıt fiyatlarında tabelalarda değişiklik olacak mı?

İşte İstanbul, İzmir ve Ankara’da güncel akaryakıt fiyatları:

İstanbul Avrupa Yakası

Benzin litre fiyatı: 45.15 TL

Motorin litre fiyatı: 44.37 TL

LPG litre fiyatı: 27.39 TL

İstanbul Anadolu Yakası

Benzin litre fiyatı: 45.00 TL

Motorin litre fiyatı: 44.25 TL

LPG litre fiyatı: 26.79 TL

Ankara Akaryakıt Fiyatları

Benzin litre fiyatı: 45.75 TL

Motorin litre fiyatı: 45.16 TL

LPG litre fiyatı: 27.29 TL

İzmir Akaryakıt Fiyatları

Benzin litre fiyatı: 46.11 TL

Motorin litre fiyatı: 45.51 TL

LPG litre fiyatı: 27.24 TL

Related Posts

Trump, Çin ile anlaşmakta ısrarcı

ABD Başkanı Donald Trump, küresel ticaret savaşı başlattığı Çin ile anlaşma yapma ihtimallerinin yüksek olduğunu dile getirdi.

Dolar/TL o seviyelerde işlem görmeye devam ediyor!

Dün artış eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü önceki kapanışının yüzde 0,1 üzerinde tamamlamasının ardından aynı seviyelerde işlem görmeye devam ediyor.

Dünyanın ‘kağıdı’ İstanbul’da buluşacak

Kağıt, oluklu mukavva, hijyenik kağıt ve kağıt ambalaj teknolojileri sektörlerini bir araya getirecek olan Paper Eurasia Fuarı, 7-9 Mayıs arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) gerçekleştirilecek.

Avrupa’daki elektrik kesintisine ne sebep oldu?

İber Yarımadası’nda milyonları elektriksiz bırakan kesintinin nedeni hâlâ tartışılıyor. Yenilenebilir enerjiyle çalışan sistemin ani voltaj düşüşüne karşı dirençsiz kaldığı iddia edilirken, uzmanlar güneş enerjisinin sistemden kendi isteğiyle değil, müdahaleyle çıkarıldığını savunuyor. Elektrik dengesini sarsan bu olay, “yenilenebilir enerjiye geçişte sistem hazır mıydı?” sorusunu gündeme taşıdı.

TZOB Başkanı’ndan şok zirai don açıklaması: ‘Üreticinin elinde yüzde 10 civarında ürün kaldı’

Zirai donun etkisiyle tarım ürünlerinde büyük kayıplar yaşanıyor. TZOB Başkanı, üreticilerin elinde kalan ürün miktarının düşük olduğunu ve donun birçok üründe rekolteyi ciddi şekilde etkilediğini belirtti. Ayrıca, fiyatlar üzerindeki artışlar ve girdi maliyetlerindeki yükseliş de ekonomiyi zorluyor.

Enerji ithalatı mart ayında arttı

Türkiye’nin mart ayındaki enerji ithalatı yüzde 6,4 artarak 5 milyar 864 milyon 68 bin dolar oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir