Çorum Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nın Kapasitesini İki Katına Çıkardı

Çorum Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Üretim Kapasitesini İki Katına Çıkardı

Çorum Belediyesi, vatandaşların kolaylıkla uygun fiyatlı ekmek temin edebilmesi için Halk Ekmek Fabrikası’nın üretim kapasitesini artırdı.

BELTAŞ çatısı altında faaliyet gösteren Halk Ekmek Fabrikası, şimdi iki kat daha fazla ekmek üretebilecek kapasiteye sahip. Acil durumlarda bile 120 bin ekmek üretebilme potansiyeli bulunan fabrika, bölgenin en büyük ekmek üreticisi konumunda. Üstelik üretim saatlerinde yapılan düzenleme ile sabah erken saatlerde sıcacık ekmekler tüketiciyle buluşuyor.

Halk Ekmek Fabrikası Müdürü Feridun Şahbaz, “Fabrikamızdaki güncellemeler ile bölgenin en büyük ve en modern ekmek üretim tesisi haline geldik. Acil durumlarda sadece Çorum değil, diğer illerin ekmek ihtiyacını da karşılayabilecek hale geldik. Geçmişten bugüne, Çorum halkına taze, hesaplı ve hijyenik ekmek sunmak için çaba sarf ettik. Teknolojinin gelişmesi ve artan talep doğrultusunda kapasitemizi genişletme kararı aldık. Eskiden 60 bin ekmek üretebilen fabrikamızı, yeni eklemelerle 120 bine çıkardık. Modernizasyonun ardından üretim saatlerimizi gecelere taşıyarak sabahları taze ve sıcak ekmeklerle sofraları buluşturuyoruz” şeklinde konuştu. – ÇORUM

Related Posts

Avrupa’daki elektrik kesintisine ne sebep oldu?

İber Yarımadası’nda milyonları elektriksiz bırakan kesintinin nedeni hâlâ tartışılıyor. Yenilenebilir enerjiyle çalışan sistemin ani voltaj düşüşüne karşı dirençsiz kaldığı iddia edilirken, uzmanlar güneş enerjisinin sistemden kendi isteğiyle değil, müdahaleyle çıkarıldığını savunuyor. Elektrik dengesini sarsan bu olay, “yenilenebilir enerjiye geçişte sistem hazır mıydı?” sorusunu gündeme taşıdı.

TZOB Başkanı’ndan şok zirai don açıklaması: ‘Üreticinin elinde yüzde 10 civarında ürün kaldı’

Zirai donun etkisiyle tarım ürünlerinde büyük kayıplar yaşanıyor. TZOB Başkanı, üreticilerin elinde kalan ürün miktarının düşük olduğunu ve donun birçok üründe rekolteyi ciddi şekilde etkilediğini belirtti. Ayrıca, fiyatlar üzerindeki artışlar ve girdi maliyetlerindeki yükseliş de ekonomiyi zorluyor.

Enerji ithalatı mart ayında arttı

Türkiye’nin mart ayındaki enerji ithalatı yüzde 6,4 artarak 5 milyar 864 milyon 68 bin dolar oldu.

Yem sanayicilerinden mısırda yeni tarife kontenjanı talebi

Türkiye Yem Sanayicileri Birliği Başkanı Ülkü Karakuş, “Acilen mısırda yeniden bir tarife kontenjanı açılmasına ve mümkünse gümrüksüz getirilmesi için bir plan yapılmasına ihtiyaç duyuluyor.” dedi.

Petrolde yatay seyir – 29 Nisan 2025

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 64,16 dolardan işlem görüyor.

Duyan nüfus müdürlüğünün yolunu tutuyor: Ehliyet için ‘son kullanım tarihi’ uyarısı yapıldı

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, eski tip sürücü belgeleri için önemli bir uyarıda bulundu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, 2016 yılından önce düzenlenen ehliyetlerin 31 Temmuz 2025 tarihinden sonra geçerliliğini yitireceği hatırlatılarak, nüfus müdürlüklerinde oluşacak yoğunluktan etkilenmemek adına harekete geçilmesi gerektiği vurgulandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir