Marketlerde Yeni Dönem. Özel Reyonlar Geliyor

Çölyak Vakfı’nın Ticaret Bakanlığı ile yaptığı olumlu temasların ardından alınan karar, zincir marketlerin özel reyonlar açarak glutensiz ürünleri tüketiciye sunma zorunluluğunu getiriyor.

ÖZEL REYONLAR İLE HİZMET

Resmi Gazete’de duyurulan bu karar, zincir marketlere glutensiz ürünler dahil olmak üzere özel reyonlar açma zorunluluğu getiriyor. Bu adım, çölyak hastaları ve gluten intoleransı olan bireyler için büyük bir ihtiyacı karşılamada önemli bir rol oynayacak.

GLUTENSİZ ÜRÜNLER DAHA ULAŞILABİLİR OLACAK

Eksim Holding Gıda Grubu Başkanı ve Eksun Gıda Genel Müdürü Ahmet Demir, kararın çölyak hastaları ve glutensiz beslenmeyi tercih edenler için önemli bir gelişme olduğunu belirtti. Bu kararın, glutensiz ürünlerin daha geniş bir tüketici kitlesine ulaşmasına olanak tanıyacağını söyledi.

SİNANGİL GLUTEN YOK MARKASI İLE İŞ BİRLİĞİ

Eksim Holding, vakıflar ve derneklerle iş birliği yaparak Sinangil Gluten Yok markasını tüketicilerle buluşturdu. Ahmet Demir, bu değerli kararı alan Ticaret Bakanlığı ve sürece katkıda bulunan vakfa teşekkür etti. Şirket, bu kararın ardından ürünlerini daha geniş bir kitleye ulaştırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir