Oyuncuların paylaşımı heyecan yarattı: Normal People’ın ikinci sezonu gelebilir

İrlandalı yazar Sally Rooney’nin aynı adlı çok satan romanından uyarlanan Hulu dizisi Normal People’ın ikinci sezonu için işaretler gelmeye başladı. Popüler dizinin başrol oyuncuları Paul Mescal ve Daisy Edgar-Jones, birlikte bir selfie paylaşarak “Normal People” izleyicilerini heyecanlandırdı.

OYUNCULAR SELFİE PAYLAŞTI

Edgar-Jones, Instagram hikayelerinde “Normal People”daki rol arkadaşıyla bir selfie paylaştı ve “Paylaşacak haberlerimiz var!!” yazdı. Fotoğrafta ayrıca “Burayı izle” notu yer alıyordu.

Fotoğrafın “Normal People”ın yapım şirketi Element Pictures’ın Instagram hikayelerinde de paylaşılması bu ihtimali güçlendirdi.

İzleyiciler, oyuncuların birlikte paylaştığı fotoğrafın ikinci sezona işaret ettiğini düşünerek “Normal People” dizisinin ikinci sezonu için planlar olabileceği anlamına geldiğini varsaydı.

YAPIM ŞİRKETİ VE KANAL HENÜZ AÇIKLAMA YAPMADI

Beyazperde’nin aktardığı habere göre, Hulu ve Element Pictures tarafından henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Sally Rooney’nin çok satan romanından uyarlanan ve 2020’de yayınlanan “Normal People”, Marianne (Edgar-Jones) ile Connell (Mescal) arasında liseden üniversiteye kadar gelişen karmaşık romantizmi konu alıyor.

DİZİNİN KONUSU

Marianne, zengin bir aileden gelen oldukça zeki bir yabancıdır; Conell ise utangaç bir sporcudur ve annesi Marianne’in ailesinin evini temizler. Aralarındaki çekim yadsınamaz ve ikisini de sonsuza dek değiştiren, yıllar süren bir ilişkiyi harekete geçirir.

12 bölümlük dizi dünyayı kasıp kavurduğundan beri ekran dışındaki bağlantılarını sürdüren iki başrol oyuncusu yıllar içinde çeşitli etkinliklerde de bir araya geldi.

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir